Maak er wat moois van!

Wilders vraagt om medewerking. Niet alleen van Henk en zijn ex Ingrid,  niet alleen van zorgvuldig geselecteerde fractieleden, nee, we mogen allemaal meedoen! En dat gaat ver. De PVV valt van haar geloof. De burger krijgt inspraak. Wilders gedoogt invloed van het volk.

‘Meld steevast Oost-Europese overlast’ zo heet het. Op de site kun je aanvinken of er sprake is van overlast, geluidsoverlast, parkeeroverlast, dronkenschap of verloedering en baanverlies. Uit het meldingsformulier valt niet op te maken of het gaat om overlast van Nederlandse toeristen die voor weinig geld flink huishouden in Oost Europa of om het gedrag van Oost-Europeanen hier. De krantenknipsels erboven, 3 uit het AD en 3 uit het Reformatorisch Dagblad, suggereren het laatste.

Ik heb geen last en heb dus overal ‘nee’ aangeklikt. Laten we Wilders’ eerste stapjes richting inspraak van anderen steunen. Kom op: invullen dat formulier. Want waarom zou er alleen gemopper ingevuld moeten worden?

Meer nog erover? Zie hier.

2 gedachten over “Maak er wat moois van!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *