nieuwe herinneringen

Iemand die dood is, is niet per se meteen helemaal weg. Hij is gestopt met het maken van nieuwe herinneringen.

Whitney Houston was daar voor het grote publiek al een tijdje mee gestopt. Haar bekende nummers zijn van ‘vroeger’. Zingen lukte niet meer. Tijdens de heen- en terugrit naar het werk vandaag slechts één nummertje van haar op de radio.

Nummer 2 wilde ze niet zijn, vertelde ze in een interview. Inmiddels stond ze in de schaduw. Gisteren in die van Adele. Een 23-jarige met zes grammy’s. Adele klinkt live nog beter dan op CD. Muzikaal artistiek zijn en oud worden lijken moeizaam samen te gaan. Hopelijk gaat Adele door haar broodnuchtere houding nog jaren lang prachtige herinneringen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *