Persconferentie

Zo meteen om 12 uur precies is een persconferentie over de actuele toestand van Friso. Het journaal en andere programmering wijken ervoor, het wordt live uitgezonden op radio en TV.

Ik zoek echter de live persconferentie over die tientallen kinderen die doodvroren in Afghanistan eerder deze week. Iemand tips waar die wordt uitgezonden en hoe laat? Die van die moeder daar die echt niet meer zwanger wil worden want ze heeft voor haar 5 kinderen al geen eten. Je weet wel, die kleinste die niet meer kan eten. Te lang niet heeft gegeten. Aan haar borst ligt maar niets meer opneemt terwijl haar andere kinderen huilen van honger. Ze heeft niets. Nou weet je het toch wel? Die toestand. De prognose daarvan. Kan iemand mij verder helpen?

Eén gedachte over “Persconferentie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *