7 gedachten over “Wie?”

    1. Ik weet het antwoord niet. De man hier handelt menselijk terwijl zijn beleid al jaren kil en gevoelloos is. Die man hier troost een vrouw terwijl dat direct in strijd is met de achtergrond van zijn politieke beleid. En misschien ook met zijn eigen levensvisie. Die man die al onder vuur lag omdat zijn weerzinwekkende beleid zijn leidinggevenden nog niet ver genoeg gaat.
      Ik zei al, het is geen eenvoudige vraag.

  1. Ah, ik begrijp wat je bedoelt. Dat is nou cognitieve dissonantie.

    Ik zei vroeger tegen mijn dochter dat echte slechte mensen waarschijnlijk niet bestaan, omdat ze misschien wel een hele slechte politicus zijn, maar ze zouden ook best heel lief kunnen zijn voor kinderen. Of dieren. Helemaal 100% slecht zie je niet zo vaak, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *