Niemand en Onzin

Ik heb met Niemand vaak conflicten. Niemand laat hier vuile onderbroeken slingeren, Niemand maakt rommel en Niemand laat vaak een vieze WC achter.

Wij hebben nog twee huisgenoten, Niemand en Onzin. Je ziet ze niet maar hun aanwezigheid is merkbaar. In vakanties is het dus altijd spannend, zijn ze mee of niet. In de meivakantie was ik door Niemand gedwongen excuus aan te bieden aan onze gastheer en -dame voor zijn acties – een drol die klaarlag in de WC- , waarop de kinderen aankondigden dat misschien ook Onzin mee was. Onzin hoort vooral bij de kinderen.

Twee items op nu.nl vandaag vallen mij op. Enorme files in Duitsland van vakantie-emigranten uit Nederland die eh, tja, dezelfde zon elders opzoeken. Het andere is de weersvoorspelling, aanstaande maandag 30 graden in Nederland en de andere dagen ook boven de 24.

Ik weet zeker dat Niemand mee is met iemand. Want Niemand gaat dagen in een auto rijden om op een andere plek in een hittegolf te zitten terwijl thuis alle gemakken zijn die je je wenst. En Niemand gaat op de eerste vakantiedag massaal stapvoets aan een exodus deelnemen terwijl er ZES weken zijn om uit te kiezen. Niemand en Onzin.

Deze zomervakantie zijn we dus gewoon met z’n vijven. Lekker een paar weken Niets doen. Nergens 😉 .

Eén gedachte over “Niemand en Onzin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *