MBO wil nieuwe CAO

Voor de niet-stakende MBO-collega’s in Zuid-Holland. Steunbetuigingen tellen ook mee morgen! Vakbonden willen o.a. de onderwijstaak vastleggen op maximaal 75% (is 800 uur contacttijd en 400 uur voorbereiding, begeleiding e.d.), minder flexwerkers maar mensen gewoon aannemen, de OR instemmingsrecht geven over de verdeling van de middelen tussen onderwijs en overige taken, de samenstelling van de onderwijsformatie, het aantal tijdelijke contracten en grote financiële investeringen en een salariseis, de MBO-raad biedt op jaarbasis 0,41 procent. Heel misschien mag dat wel eens ietsje hoger. Bij alle veranderingen die wij nog uit gaan voeren in het MBO, mag de basis toch wel goed afgesproken zijn? Steunbetuiging is simpel: http://enquete.aob.nl/mbo/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *